Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

About Us

About us

ιδρυση και οραμα

Το Finance Club UniPi ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2019 από μια κοινότητα φοιτητών του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, με κοινό όραμα έναν τελειόφοιτο του Πανεπιστημίου Πειραιώς, εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη κατάκτηση της ελληνικής αλλά και διεθνούς αγοράς εργασίας. Απευθύνεται σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς που επιθυμούν να ασχοληθούν έμπρακτα με το τομέα των χρηματοοικονομικών, ανεξάρτητα από το τμήμα ή το έτος στο οποίο βρίσκονται.

       Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους φοιτητές τη δυνατότητα να εξασκήσουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις πάνω σε πρακτικά θέματα της ευρύτερης χρηματοοικονομικής αγοράς. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τη συνεχή παρακολούθηση του διεθνούς τύπου και το σχολιασμό των εκάστοτε οικονομικών ειδήσεων, τη μελέτη και αποτίμηση εταιριών του Χρηματιστηρίου Αθηνών αλλά και τη διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

OUR TEAM

Διοικητικη Ομαδα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Finance Club UniPi εκλέγεται κάθε χρόνο από την Γενική Συνέλευση που απαρτίζεται απ’όλα τα ενεργά μέλη του club. Τα άτομα που αποτελούν το Διοικητικό Συμβούλιο για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 είναι τα εξής:

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΙΟΣ

Πρόεδρος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Αντιπρόεδρος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ

Ταμίας

Κωνσταντίνος Γαλάνης

Γραμματέας

Κωνσταντίνος Πετρής

Υπεύθυνος Τμήματος Corporate Finance

Νικόλαος Τσολάκης

Υπεύθυνος Τμήματος Financial Markets

Αριστοτέλης-Γεώργιος Κωστόπουλος

Υπεύθυνος Τμήματος Marketing

About us

ιδρυτικα μελη

 

Το Finance Club UniPi ιδρύθηκε από μια ομάδα 10 φοιτητών στις αρχές του 2019 με κοινό στόχο την επιτυχή σύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας με την ελληνική αλλά και διεθνή αγορά εργασίας. Αποφασισμένοι να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο οι παρακάτω φοιτητές (σε αλφαβητική σειρά) ιδρύσαμε το Finance Club UniPi:

1)    Γεωργούσης Άγγελος

2)    Δουραμάνης Αντώνης

3)    Δραγάτσης Δημήτρης

4)    Δραγάτσης Μάκης

5)    Ζώρζος Μάρκος

 

6)    Κατσανεβάκης Νίκος

7)    Μαράκης Νίκος

8)    Σταμάτης Γιάννης

9)    Τσεβάς Άγγελος

10) Φραγκέλης Μοδέστος

 

Οι Συνεργατες μας