FINANCE CLUB UNIPI

Το Finance Club UniPi διαχειρίζεται αποκλειστικά από φοιτητές του πανεπιστημίου, με κοινό σκοπό την ανάπτυξη δεξιοτήτων, απαραίτητων για την εξέλιξη και εξειδίκευση στον χώρο των χρηματοοικονομικών. Κάθε φοιτητής θα έχει την δυνατότητα να εφαρμόσει έμπρακτα τις ακαδημαϊκές του γνώσεις και να συνεισφέρει στην κοινότητα του club. 

THE CLUB

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Finance Club UniPi ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2019 από μια κοινότητα φοιτητών του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, με κοινό όραμα έναν τελειόφοιτο του Πανεπιστημίου Πειραιώς, εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη κατάκτηση της ελληνικής αλλά και διεθνούς αγοράς εργασίας. Απευθύνεται σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς που επιθυμούν να ασχοληθούν έμπρακτα με το τομέα των χρηματοοικονομικών, ανεξάρτητα από το τμήμα ή το έτος στο οποίο βρίσκονται.

       Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους φοιτητές τη δυνατότητα να εξασκήσουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις πάνω σε πρακτικά θέματα της ευρύτερης χρηματοοικονομικής αγοράς. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τη συνεχή παρακολούθηση του διεθνούς τύπου και το σχολιασμό των εκάστοτε οικονομικών ειδήσεων, τη μελέτη και αποτίμηση εταιριών του Χρηματιστηρίου Αθηνών αλλά και τη διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

THE CLUB

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Το club αποτελείται από 4 διαφορετικά τμήματα, συνεπώς και 4 διαφορετικές ομάδες. Τα άτομα που απαρτίζουν τη κάθε ομάδα καθοδηγούνται από τον υπεύθυνο τμήματος, ο οποίος αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ των άλλων τμημάτων αλλά και είναι αρμόδιος για την ομαλή λειτουργία και το συντονισμό των εργασιών των μελών της ομάδας του. Τα τμήματα χωρίζονται στα παρακάτω πεδία ενδιαφέροντος:

Corporate Finance

Financial Markets

Career Development

Marketing

OUR TEAM

Ομαδα διαχειρισης

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι υπεύθυνοι και τα μέλη του κάθε τμήματος αποτελούν την ομάδα διαχείρισης του Finance Club. Για τη φετινή χρονιά και έπειτα από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, οι υπεύθυνοι τμημάτων και το Δ.Σ είναι οι:

user

Μαρκος Ζωρζος

Πρόεδρος
user

Νικος Μαρακης

Αντιπρόεδρος
user

Αγγελος Γεωργουσης

Ταμίας
user

Μακης Δραγατσης

Υπεύθυνος τμήματος
Χρηματοδότησης Επιχειρήσεων
user

Αγγελος Τσεβας

Υπεύθυνος τμήματος
Χρηματοοικονομικών Αγορών
user

Νικος Κατσανεβακης

Υπεύθυνος τμήματος
Επαγγελματικής Ανέλιξης
user

Αντωνης Δουραμανης

Υπεύθυνος τμήματος
Δημοσίων Σχέσεων

CONTACT US

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακολουθήστε μας στα Social Media